ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Εταιρικό Προφίλ | Εκθεσιακός χώρος | Εταιρικά Νέα | Επικοινωνία
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τους Δημήτρη & Κυριακή Γιαννουλάκη με την επωνυμία Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η εμπορία υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών προϊόντων ύδρευσης, άρδευσης, θέρμανσης και κλιματισμού ήταν η πρώτη της δραστηριότητα.
Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΩ»
αναρτήθηκε στις 18/03/2010
Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της εταιρείας μας στην 4η Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΩ», που διοργάνωσε η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ από τις 13-16 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, τόσο Εκθετών από διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και ενδιαφερομένων επισκεπτών.
Όλοι οι επισκέπτες αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από το άρτια διαμορφωμένο και καλαίσθητο περίπτερο, που δέχτηκε πληθώρα θετικών σχολίων.
Στο περίπτερο της έκθεσης δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει η εταιρεία το νέο της προϊόν, που αφορά κεντρική θέρμανση με ηλεκτρικά καλοριφέρ. ECOTRONIC by ROTHELEC.
Σήμερα η θέρμανση αποτελεί το 70% των δαπανών για ενέργεια ενός νοικοκυριού. Γι΄αυτό, είναι βασικό να επιλέξετε το σωστό σύστημα θέρμανσης. Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ Rothelec Γαλλίας, είναι καλοριφέρ υψηλής τεχνολογίας που εκπέμπουν θερμότητα με τρείς τρόπους:
  • Με κυκλοφορία του αέρα
  • Με ακτινοβολία
  • Με αποθήκευση θερμότητας
Την έκθεση και το περίπτερο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και Μέλη του Επιμελητηρίου.
Εκτός από την άριστη διοργάνωση, οι επισκέπτες του περιπτέρου, απήλαυσαν την φιλική ατμόσφαιρα που η Διεύθυνση και το προσωπικό είχε δημιουργήσει.