ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Εταιρικό Προφίλ | Εκθεσιακός χώρος | Εταιρικά Νέα | Επικοινωνία
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τους Δημήτρη & Κυριακή Γιαννουλάκη με την επωνυμία Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η εμπορία υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών προϊόντων ύδρευσης, άρδευσης, θέρμανσης και κλιματισμού ήταν η πρώτη της δραστηριότητα.
Μέλος του ομίλου της ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ η Felea Goods
αναρτήθηκε στις 16/05/2016

Η Felea Goods είναι μία εξειδικευμένη εμπορική εταιρεία Ελληνικών προϊόντων διατροφής "gourmet", με αποκλειστικά εξαγωγικό προσανατολισμό.

Η εταιρεία έχει ήδη παρουσία σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Γαλλία καθώς και σε αγορές εκτός Ευρώπης όπως η Κίνα (Χονκ Κονγκ), οι ΗΠΑ & η Ιαπωνία.

Τα προϊόντα της με το εμπορικό σήμα Felea αποτελούν ουσιαστικά ένα «καλάθι» αμιγώς Κρητικών παραδοσιακών τροφίμων υψηλής ποιότητας και γεύσης.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τρία είδη έξτρα παρθένου ελαιολάδου, οργανικά και συμβατικά, δύο είδη βρώσιμης ελιάς, κρητικά παξιμαδάκια, αγνό κρητικό μέλι, βότανα, ξύδι βαλσάμικο καθώς και παστέλι.

Για κάθε ένα από τα προϊόντα με το σήμα Felea έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα και το σχεδιασμό ετικέτας και συσκευασίας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αισθητικά αποτέλεσμα το οποίο προϊδεάζει για ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην Κρητική γη.

Η Felea Goods προσδιορίζει με σαφήνεια τη στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων της, στοχεύοντας μόνο στα “premium” τμήματα των αγορών του εξωτερικού.

Απευθυνόμαστε στην μεσαία και ανώτερη τάξη καταναλωτών, οι οποίοι είναι καλά ενημερωμένοι, συνειδητοποιημένοι και διαθέτουν το κατάλληλο εισόδημα.

Έτσι, στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε την αγορά επιλεκτικά, επενδύοντας στην αξία και όχι στον όγκο.

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας - www.feleagoods.com - και να γνωρίσετε την εταιρεία μας ακόμα καλύτερα.