ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Εταιρικό Προφίλ | Εκθεσιακός χώρος | Εταιρικά Νέα | Επικοινωνία
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τους Δημήτρη & Κυριακή Γιαννουλάκη με την επωνυμία Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η εμπορία υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών προϊόντων ύδρευσης, άρδευσης, θέρμανσης και κλιματισμού ήταν η πρώτη της δραστηριότητα.
Σεμινάριο της εταιρίας KERAKOLL στις εγκαταστάσεις μας
αναρτήθηκε στις 31/10/2012
Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και ενημέρωσης όλων των νέων προϊόντων που αφορούν την οικοδομή και κατασκευή γενικότερα, διοργάνωσε εκδήλωση-σεμινάριο, με προσκεκλημένους τεχνίτες του χώρου των πλακιδίων.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της εταιρείας KERAKOLL, όπου ειδικεύεται σε δομικά υλικά και συγκεκριμένα σε κόλλες και αρμόστοκους πλακιδίων, ανόργανα ορυκτά, οργανικά ορυκτά και ρευστά, φυσικά ανόργανα ορυκτά, φυσικά ανόργανα ημίρρευστα, καθώς και φυσικά ανόργανα ρευστά.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο έγινε αναλυτική παρουσίαση του νέου υλικού ειδικών αρμών με την ονομασία Fugalite Eco, αρμός όπου αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό μούχλας, μυκήτων και βακτηριδίων.
Χαρακτηριστικά του Fugalite:
Υγρή πορσελάνη για τέλειους αρμούς.
• Ο Fugalite είναι ο πρώτος πορσελανώδης αρμόστοκος με μικρή επίπτωση στο περιβάλλον, ο οποίος εγγυάται τη συνέχιση των επιδόσεων και της λειτουργικότητας των κεραμικών υλικών επένδυσης και υαλοψηφίδας.
• Λύνει οριστικά τα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα των αρμών ανάμεσα στα πλακίδια εγγυώντας ένα όμορφο και ομοιογενές χρώμα, χωρίς να ξεθωριάζει με το πέρασμα του χρόνου.
• Καθαρίζεται όπως τα πλακίδια, δεν απορροφάει και δε λεκιάζει καθόλου, δεν αλλάζει χρώμα εάν βραχεί.
• Διαθέτει υψηλές αντοχές στα διαβρωτικά χημικά, οι οποίες τον καθιστούν τον ιδανικό αρμόστοκο για όλων των ειδών τα δάπεδα, είτε κατοικιών είτε χώρων με ισχυρές καταπονήσεις.
• Ο Fugalite Eco επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και μπορεί να προταθεί για όλων των ειδών τα υλικά και για όλες τις συνθήκες τοποθέτησης.